Offertes aanvragen via Expert-Deal.be

Als je erover na zit te denken om zonnepanelen te plaatsen, dan moet je weten dat het zeker de moeite waard is. En vooral als je maandelijks minder wilt betalen voor je energie, maar toch zijn er veel mensen die zich afvragen of zonnepanelen plaatsen ook daadwerkelijk rendabel zijn.

De laatste jaren zijn de kosten voor het plaatsen van zonnepanelen zelf zijn enorm gedaald de laatste tijd. Echter zijn deze kosten wel afhankelijk van het type zonnecellen wat gebruikt kan worden.

Wat zijn de kosten voor zonnepanelen?

Deze kosten zijn altijd afhankelijk van het soort zonnecellen wat gebruikt zal worden. Als het zonnepanelen systeem gebaseerd is op monokristallijn silicium, dan kun je rekening houden met 5 euro per WP.

Indien je voor polykristallijne panelen kiest, betaal je ongeveer 3 tot 4 euro per Wp. Je bent dus voor een set panelen van 600Wp, afhankelijk van het type zonnecel, dan ben je tussen de 1800 en 3000 euro kwijt. De polykristallijne panelen zijn dus goedkoper, maar houd er wel rekening mee dat izj een grotere oppervlakte nodig hebben per Wp.

Voor offertes kun je het beste https://www.expert-deal.be bezoeken


Comments are closed